|
Origin(4th November 2000)
| |
Twister |
Дата: Пятница, 23.11.2007, 15:22 | Сообщение # 1 |
Властелин хаоса
Статус Юзера: Уехал В Бобруйск |
1. Origin 2. Whisper 3. Imaginary 4. My Immortal 5. Where Will You Go? 6. Field Of Innocence 7. Even In Death 8. Anywhere 9. Lies 10. Away From Me 11. Eternal [& Demise] 12. Listen To The Rain {Outtake} 13. Catherain {Outtake} |
|
| |
Аномалия |
Дата: Воскресенье, 25.11.2007, 16:29 | Сообщение # 2 |
|
Origin Swollowed up in the sound of my screaming Cannot cease for the fear Of how I long for the deep sleep dreaming The gooddes of imaginary light Chorus: In my field of paper flowers And candy clouds of lullaby Alie inside myself forhours And wath my purple sky over me I linger in my the doorway Of alarm clock screaming mosters Calling my name Let me stay Where the wind will whisper to me Where the raindrops as they\'re falling tella story Chorus: In my field of paper flowers Ad candy clouds of lullaby A lie insid myself for hours And watch my purple sky over me If you need to leave the world you live in Lay you head downsnd stay a while Thhough you may not renember dreaming Something waits for you to breathe again Chorus: In my field of paper flowers And candy clouds of lullaby A lie inside myself for hours And watch my purple sky over me Начало Глотая звуки моего крика Я не могу прекратить бояться Как же долго я ждала глубокого сна Добрая богиня воображаемого света Припев: В моём поле бумажных цветов И сладких облаков колыбель Лгу внутри себя в течение времени И смотрю, как моё пурпурное небо плывёт надо мной Я позвонила в дверь Тревожно звучат часы, монстры Кричат моё имя Позволь мне остаться Где ветер шепчет мне Где капли, падая рассказывают сказку Припев: В моём поле бумажных цветов И сладких облаков колыбель Лгу внутри себя в течении времени И смотрю, как моё пурпурное небо плывёт надо мной Если тебе понадобиться оставить мир То ты живи во лжи, а голову пока оставь внизу Думаю ты можешь не вспомнить сон Ждёшь чтобы что-то тихо сказать, ждёшь снова Припев: В моём поле бумажных цветов И сладких облаков колыбель Лгу себе в течении времени И смотрю, как моё пурпурное небо плывёт надо мной |
|
| |
Аномалия |
Дата: Воскресенье, 25.11.2007, 16:31 | Сообщение # 3 |
|
Whisper Catch me as i fall Say you're here and it's all over now Speaking to the atmosphere No one's here and i fall into myself This truth drives me into madness I know i can stop the pain if i will it all away Don't turn away (Don't give in to the pain) Don't try to hide (Though they're screaming your name) Don't close your eyes (God knows what lies behind them) Don't turn out the light (Never sleep never die) I'm frightened by what i see But somehow i know that there's much more to come Immobilized by my fear And soon to be blinded by tears I can stop the pain if i will it all away Don't turn away (Don't give in to the pain) Don't try to hide (Though they're screaming your name) Don't close your eyes (God knows what lies behind them) Don't turn out the light (Never sleep never die) Fallen angels at my feet Whispered voices at my ear Death before my eyes Lying next to me i feer She beckons me shall i give in Upon my end shall i begin Forsaking all I've fallen fir i rise to meet the end Whisper ¤ Catch me as i fall Say you're here and it's all over now Speaking to the atmosphere No one's here and i fall into myself This truth drives me into madness I know i can stop the pain if i will it all away Don't turn away (Don't give in to the pain) Don't try to hide (Though they're screaming your name) Don't close your eyes (God knows what lies behind them) Don't turn out the light (Never sleep never die) I'm frightened by what i see But somehow i know that there's much more to come Immobilized by my fear And soon to be blinded by tears I can stop the pain if i will it all away Don't turn away (Don't give in to the pain) Don't try to hide (Though they're screaming your name) Don't close your eyes (God knows what lies behind them) Don't turn out the light (Never sleep never die) Fallen angels at my feet Whispered voices at my ear Death before my eyes Lying next to me i feer She beckons me shall i give in Upon my end shall i begin Forsaking all I've fallen fir i rise to meet the end |
|
| |
Аномалия |
Дата: Воскресенье, 25.11.2007, 19:06 | Сообщение # 4 |
|
Imaginary I linger in the doorway, Of alarm clock screaming monsters calling my name, Let me stay, where the wind will whisper to me, Where the raindrops, as they\'re falling, tell a story. In my field of paper flowers, And candy clouds of lullaby, I lie inside myself for hours, And watch my purple sky fly over me. Don\'t say I\'m out of touch, With this rampant choas - Your reality. I know well what lies beyond my sleeping refuge, The nightmare, I built my own world to escape. In my field of paper flowers, And candy clouds of lullaby. I lie inside myself for hours, And watch my purple sky fly over me. Swallowed up in the sound of my screaming, Cannot cease for the fear of silent nights. Oh how I long for that deep-sleep dreaming, The goddess of imaginary light. In my field of paper flowers, And candy clouds of lullaby. I lie inside myself for hours, And watch my purple sky fly over me. Вымышленный Я задерживаюсь в дверном проеме, Кричащими монстрами будильника, зовущих меня по имени. Позвольте мне остаться, где ветер будет шептать мне, Где капли дождя, падая, расскажут мне сказку В моем мире бумажных цветов, И конфетных облаков из колыбельной, Я нахожусь в себе часами, И наблюдаю как пурпурное небо проплывает надо мною. Не говори, что я не имею представления Об этом безумном хаосе – твоей реальности. Я хорошо знаю, что находится за пределами моего убежища сна, Кошмар, которого чтобы избежать, я создала свой мир В моем мире бумажных цветов, И конфетных облаков из колыбельной, Я нахожусь в себе часами, И наблюдаю как пурпурное небо проплывает надо мною. Погрузившись в звук своего крика Не могу остановиться из за страха тихих ночей. О, как я далека от глубокого мира сновидений, Богиня вымышленного света. В моем мире бумажных цветов, И конфетных облаков из колыбельной, Я нахожусь в себе часами, И наблюдаю как пурпурное небо проплывает надо мною. |
|
| |
Аномалия |
Дата: Воскресенье, 25.11.2007, 19:08 | Сообщение # 5 |
|
My Immortal I’m so tired of being here Suppressed by all of my childish fears And if you have to leave I wish that you would just leave Because your presence still lingers here And it won't leave me alone These wounds won't seem to heal This pain is just too real There's just too much that time cannot erase When you cried I’d wipe away all of your tears When you'd scream I’d fight away all of your fears And I’ve held your hand through all of these years But you still have all of me You used to captivate me By your resonating light But now I’m bound by the life you left behind Your face it haunts my once pleasant dreams Your voice it chased away all the sanity in me These wounds won't seem to heal This pain is just too real There's just too much that time cannot erase When you cried I’d wipe away all of your tears When you'd scream I’d fight away all of your fears And I’ve held your hand through all of these years But you still have all of me I’ve tried so hard to tell myself that you're gone And though you're still with me I’ve been alone all along Моя бессмертная Я больше не хочу быть здесь, Угнетённая своими детскими страхами. Если тебе нужно уйти, Я хочу, чтобы ты просто взял и ушёл, Потому что я всё ещё ощущаю твоё присутствие, А это не даёт мне покоя. Эти раны никак не заживают, А эта боль слишком реальна. Время не может стереть слишком многое. Когда ты плакал, я вытирала твои слёзы. Когда ты кричал, я прогоняла прочь все твои страхи. Я держала твою руку все эти годы, Но и по-прежнему я всецело принадлежу тебе. Раньше ты очаровывал меня Своим внутренним светом. Но теперь я привязана к тебе жизнью, которую ты оставил позади. Твоё лицо преследует меня в моих когда-то прекрасных снах, А твой голос лишил меня разума. Эти раны никак не заживают, А эта боль слишком реальна. Время не может стереть слишком многое. Когда ты плакал, я вытирала твои слёзы. Когда ты кричал, я прогоняла прочь все твои страхи. Я держала твою руку все эти годы, Но и по-прежнему я всецело принадлежу тебе. Я пыталась убедить себя в том, что ты ушёл. И хотя ты всё ещё со мной, Я всегда одна. |
|
| |
Аномалия |
Дата: Воскресенье, 25.11.2007, 19:09 | Сообщение # 6 |
|
Where Will You Go You're too important for anyone You play the role of all you want to be But I - I know who you really are You're the one who cries when you're alone But where will you go With no one left to save you from yourself You can't escape You can't escape You think that I can't see right through your eyes Scared to death to face reality No one seems to hear your hidden cries You're left to face yourself alone But where will you go With no one left to save you from yourself You can't escape the truth I realize you're afraid But you can't abandon everyone You can't escape You don't want to escape I'm so sick of speaking words that no one understands Is it clear enough that you can't live your whole life all alone I can hear you in a whisper but you can't even hear me screaming Where will you go With no one left to save you from yourself You can't escape the truth I realize you're afraid But you can't reject the whole world You can't escape You won't escape You can't escape You don't want to escape Куда ты денешься? Ты слишком важен для каждого. Ты играешь роли тех, кем хотел бы стать. Но только я - я знаю, кто ты на самом деле: Ты - из тех, кто плачет в одиночестве. Но куда ты денешься? Никто не собирается спасать тебя от самого себя. Ты не можешь убежать, Ты не можешь убежать. Ты думаешь, я не могу видеть правду в твоих глазах, Испуганных до смерти от увиденной действительности. Ясно, что никто не слышит крики твоей души. Ты остался один на один с собой. Но куда ты денешься? Никто не собирается спасать тебя от самого себя. Ты не можешь избежать правды. Я вижу, что ты боишься, Но ты не можешь всех бросить. Ты не можешь убежать, Ведь ты не хочешь этого. Я так устала говорить слова, которые никому не понятны. Неужели еще не до конца понятно, что ты не можешь всю жизнь быть один? Я слышу твой шепот, а ты не слышишь меня, даже если я кричу. Куда ты денешься? Никто не собирается спасать тебя от самого себя. Ты не можешь избежать правды. Я вижу, как ты боишься, Но ты не можешь отвергнуть весь мир. Ты не можешь убежать, Ты не убежишь, Ты не можешь убежать, Да ты и не хочешь этого. |
|
| |
Аномалия |
Дата: Воскресенье, 25.11.2007, 19:09 | Сообщение # 7 |
|
Field of Innocence I still remember the world From the eyes of a child Slowly those feelings Were clouded by what I know now Where has my heart gone An uneven trade for the real world I want to go back to Believing in everything and knowing nothing at all I still remember the sun Always warm on my back Somehow it seems colder now Where has my heart gone Trapped in the eyes of a stranger I want to go back to Believing in everything Мир невинности Раньше я смотрела на мир Глазами ребёнка. Но постепенно на смену тем чувствам Пришли знания и опыт взрослой жизни. Что случилось с моим сердцем? Оно пало в неравной схватке за мир реальности. Я хочу вернуться назад, к тому состоянию, в котором Я во всё верила и ничего не знала. Раньше солнце Согревало меня. Но теперь его лучи кажутся холодными. Что случилось с моим сердцем? Оно оказалось в ловушке глаз незнакомца. Я хочу вернуться назад, к тому состоянию, в котором Я во всё верила… |
|
| |
Аномалия |
Дата: Воскресенье, 25.11.2007, 19:11 | Сообщение # 8 |
|
Even In Death Give me a reason to believe that you're gone I see your shadow so I know they're all wrong Moonlight on the soft brown earth It leads me to where you lay They took you away from me but now I'm taking you home [Chorus:] I will stay forever here with you My love The softly spoken words you gave me Even in death our love goes on Some say I'm crazy for my love, Oh my love But no bonds can hold me from your side, Oh my love They don't know you can't leave me They don't hear you singing to me [Chorus] And I can't love you, anymore than I do Даже после смерти Дай мне причину, чтобы я поверила, что тебя нет. Я вижу твою тень, поэтому я знаю - они все неправы. лунный свет на мягкой коричневой земле Ведет меня туда, где ты лежишь, Они отняли тебя у меня, но сейчас я забираю тебя домой [Припев:] Я останусь здесь навсегда с тобой, Моя любовь, тихо произнесенные тобой слова: Даже после смерти наша любовь продолжается... Некоторые говорят, что я сошла с ума от своей любви, о моей любви, Но никакие оковы не удержат меня от тебя, о моя любовь, Они не знают, что ты не можешь оставить меня, Они не слышат, как ты поешь мне [Припев] И я не могу любить тебя больше, чем уже люблю... |
|
| |
Аномалия |
Дата: Воскресенье, 25.11.2007, 19:14 | Сообщение # 9 |
|
Anywhere ¤ Dear my love, haven't you wanted to be with me And dear my love, haven't you longed to be free I can't keep pretending that I don't even know you And at sweet night, you are my own Take my hand We're leaving here tonight There's no need to tell anyone They'd only hold us down So by the morning light We'll be half way to anywhere Where love is more than just your name I have dreamt of a place for you and I No one knows who we are there All I want is to give my life only to you I've dreamt so long I cannot dream anymore Let's run away, I'll take you there We're leaving here tonight There's no need to tell anyone They'd only hold us down So by the morning light We'll be half way to anywhere #Where know one be to reason Forget this life Come with me Don't look back you're safe now Unlock your heart Drop your guard No one's left to stop you Forget this life Come with me Don't look back you're safe now Unlock your heart Drop your guard No one's left to stop you now We're leaving here tonight There's no need to tell anyone They'd only hold us down So by the morning light We'll be half way to anywhere Where love is more than just your name Хоть где Любовь моя, хочешь ли ты быть со мной? Любовь моя, не грезил ли ты свободой одной? Лгать не могу, что совсем не знаю тебя, Ведь после ночи любви ты – мой. За руку возьми… Уйдем отсюда прочь… Никому не надо говорить - Захотят остановить. Лишь утро сменит ночь, И мы на полпути туда, Где любовь больше, чем имена… Я мечтала уголок для нас найти, Никто не знал, кто здесь мы. Я хочу жизнь свою тебе отдать… Так долго мечтала – не могу продолжать. Давай бежать, Тебя там жду… Уйдем отсюда прочь… Никому не надо говорить - Захотят остановить. Лишь утро сменит ночь, И мы на полпути туда, Где никому причина не нужна… Жизнь позабудь, Со мной будь, Назад не смотри – неопасно. Сердце освободи, Охрану отпусти, Ведь над нами люди не властны… Жизнь позабудь, Со мной будь, Назад не смотри – неопасно. Сердце освободи, Охрану отпусти, Ведь над нами люди не властны… Уйдем отсюда прочь… Никому не надо говорить - Захотят остановить. Лишь утро сменит ночь, И мы на полпути туда, Где любовь больше, чем имена… |
|
| |
Аномалия |
Дата: Воскресенье, 25.11.2007, 19:16 | Сообщение # 10 |
|
Lies Bound at every limb by my shackeles of fear, Sealed with lies though comany tears, Lost from within, pursuint he and I fight for the chance to be lied to again... You will never be strong enough, You will never be good enough, You will never concived in love, You will not rise above... They'll never see, I never be I'll struggleon and on to feed this hunger Burning deep inside of me. But thragh my tears breaks a blineding light, Burthing a down to this endlees night, Arms out strathed waithing me, An open embrace upon of bleeding troe. Rist in me and I'll comfort you, I have lived and died for you, A dide in me and I wone to you, I will never far sake you... They'll never see, I'll never be I'll struggle on and on to feed this hunger Burning deep inside of me... They'll never see, I'll never be I'll struggle on and to feed this hunger Burning deep inside of me Rist in me and I'll comfort you, I have lived and died for you, A bide in me and I wone to you, I will never for sake you... They'll never see,I'll never be I'll struggle on and to feed this hunger Burning deep inside of me Ложь Направляя на каждую конечность, дрожа от страха, Печатаю вместе с ложью, хотя так много слёз, Погибаешь внутри, преследуешь в конце, Я сражаюсь, для возможности существовать опять во лжи... Ты желал никогда не быть слишком сильным, Ты хотел никогда не быть достаточно сильным, Ты желал никогда не быть в любви, Ты хотел не подниматься выше... Они никогда не видели, я никогда не была Я борюсь за кормление этим голодом Глубокий ожог внутри меня. Но всё равно сквозь слёзы, меня ослепляет свет, Рождается рассвет в эту бесконечную ночь, Протягивает руку, ждёт меня, Открываются объятья с истекающим кровью деревом. Страх во мне и я утешаюсь в тебе, Я смогу жить и поступать так для тебя, Ужас во мне и я вплетаю его в тебя, Я не хочу умереть ради тебя... Они никогда не видели, я никогда не была Я борюсь за кормление этим голом Глубокий ожог внутри меня Они никогда не видели, я никогда не была Я борюсь за кормление этим голодом Глубокий ожог внутри меня... Страх во мне и я утешаюсь в тебе, Я смогу жить и поступать так для тебя, Ужас во мне и я вплетаю его в тебя, Я не хочу никогда умирать ради тебя... Они никогда не видели, я никогда не была Я борюсь за кормление этим голодом Глубокий ожог внутри меня. |
|
| |
Аномалия |
Дата: Воскресенье, 25.11.2007, 19:34 | Сообщение # 11 |
|
Listen To The Rain (Rain) Listen listen Listen listen Listen listen Listen listen Listen (listen) listen (listen) Listen (listen) listen (listen) Listen (listen) listen (listen) Listen listen Listen to each drop of rain (listen listen) Aaah Whispering secrets in rain (listen listen) Aaah Franticly searching for someone to hear That story be more than it hides Each droplet long gone? Can't we stay for a while? It's just to hard to say goodbye Listen to the rain Aa...ah Listen listen listen listen listen listen to the rain Weeping Oo...ooh oooh ooh oo...ooh Oo...ooh oooh oh oh Listen (listen) listen (listen) Listen (listen) listen I stand alone in the storm (listen listen) Suddenly sweet I say no (Listen listen) Couldn't they stay for you haven't much time Open your eyes to the love around you You can feel you're alone But I'm here still with you You can do what you dream Just remember to listen to the rain oo...ooh oh oh oh oh ooh ooh oh oh oooh Listen Слушай дождь (Дождь) Слушай, слушай Слушай, слушай Слушай, слушай Слушай, слушай Слушай (слушай), слушай (слушай), Слушай (слушай), слушай (слушай), Слушай (слушай), слушай (слушай), Слушай, слушай. Слушай каждую каплю дождя (слушай, слушай), Aaa. Шепчущие секреты в дожде (слушай, слушайте) Aaa. В волшебных поисках кого-нибудь, чтобы услышать, что история будет более, чем она скрывает Каждую ушедшую капельку? Не можем ли мы остаться на некоторое время? Просто тяжело сказать «прощай» Слушай дождь Aa...а Слушай, слушай, слушай, слушай, слушай, слушай дождь, Плачущий Oo...oo… ooo… oo… oo...oo… Oo...oo… ooo… о.. о.. Слушай (слушай), слушай (слушай), Слушай (слушай), слушай Я стою одна в шторм (слушай, слушай) Внезапно я сладко говорю «нет» (Слушай, слушай) Не могли бы они остаться, так как у тебя нет времени Открой свои глаза для любви вокруг тебя Ты можешь почувствовать, что ты одинок, Но я все еще здесь с тобой, Ты можешь делать то, о чем мечтаешь, Просто не забывай слушать дождь. oo...oo о о о о oo oo о о ooo Слушай |
|
| |
|